Hancı Çay Vizyonu


Hancı Çay, kendini sürekli geliştirmeyi ve her alanda kaliteyi sunmayı ilke edinen bir bakış açısına sahiptir. Bu özellikleriyle sektöründe güvenilirliği hedeflemiş ve bunu Türk standartlarının çok üzerindeki hijyenik bir ortamda gerçekleştirilen kaliteli üretim, zamanında, kusursuz hizmet ve insan sağlığına gösterilen önem ispatlanmıştır.



İmalata tabi tutulan yaş çayların yoğun bir kısmının yüksek yerlerde yetişmesi sonucu özel aromalı (kokulu) olmaları
İmalatta mümkün olduğunca 2,5 yapraklı çok taze ve körpe yaprakların kullanılması
Üreticilerden satın alınan yaş çaylara imalat süresince azami titizliğin gösterilmesi
Makine parkının uygunluğu nedeniyle her kısıma ait işlemin elden geldiğince ve özenle uygulanması
Çaylarımızın tasnif sonu imalat artıklarından tamamen temizlenmesi ve içlerinde hiçbir katkı maddesinin (koku maddeleri hariç) bulunmaması
Gereken degüstasyon (tadım) ve kimyasal analiz sonuçlarının yüksek değerlere ulaşması
Ambalajda sağlığa zararları hiçbir malzemenin kullanılmaması
Şekli, dem rengi, özel kokusu ve damakta bıraktığı arzu edilen özellikleri nedeniyle tercih edilmektedir.